Ben jij een gepassioneerde ecoloog met een talent voor communicatie en advies? Als Verkoopadviseur Ecologie bij de Bolderik zet jij jouw kennis en enthousiasme in om Nederland biodiverser te maken. Sluit je aan bij ons team en inspireer samen met ons klanten om natuurinclusieve oplossingen te realiseren!

Dit vind jij leuk om te doen

Als verkoopadviseur ecologie bij De Bolderik en Unitura zet jij jouw passie voor de natuur in om bij te dragen aan een natuurinclusiever Nederland. Hoe? Door te adviseren, jouw specialistische kennis te delen en te inspireren. Dat is waar jij in uitblinkt. Jij zorgt ervoor dat wij, samen met onze klanten, Nederland biodiverser maken. Je maakt onderdeel uit van onze innovatie en inspirerende werkomgeving, w waar je altijd kunt overleggen met andere ecologen en specialisten.

 

Een dag als verkoopadviseur

Het is dinsdagochtend. Je pakt een kop koffie en start je laptop op. Je bekijkt je afspraken en begint met het voorbereiden van je dag. Je stemt even kort af met de commercieel medewerkers en helpt hen met enkele inhoudelijke vragen over de toepassing van de EcoRoof Casettes van onze partner Unitura, zodat zij weer verder kunnen. Om 10.00 uur heb je een afspraak met een klant. Samen met je collega accountmanager bezoek je een Gemeente, die de stad wil vergroenen met onze inheemse bloemenzaden. Je vertelt gepassioneerd over onze producten, deelt je expertise en adviseert de klant over de beste toepassingen. Om 12.30 uur ben je weer terug op kantoor en ga je gezellig lunchen met je collega’s. Na de lunch neem je de tijd om een lezing voor te bereiden. Onze accountmanager heeft het eerste contact gelegd met een aantal landschapsarchitecten, en jij zult hen binnenkort een inspirerende lezing geven. Je informeert ook je collega van Marketing, zodat zij kan aansluiten. Aan het einde van de dag spar je nog een halfuurtje met een collega over de doorontwikkeling van een groenproduct. Daarna werk je je mail bij en sluit je de dag met een voldaan gevoel af.

Dit neem jij mee

  • Een hebt een afgeronde HBO opleiding in ecologie;
  • Je hebt een passie voor de natuur en houdt actief je kennis up-to-date;
  • Je hebt kennis van inheemse bloemenzaden en de verschillende grondsoorten in Nederland;
  • Je bent sociaal vaardig, communicatief sterk en een pré: je spreekt goed in groepen en weet daarmee andere te inspireren;
  • Je schriftelijke communicatie is goed ontwikkeld, zodat je ook adviezen kunt opstellen;
  • Je kunt kennis op een heldere en overtuigende manier overbrengen;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de groensector en je denkt graag mee over productverbeteringen en -vernieuwingen.

Wat bieden wij jou naast jouw salaris

• Ontwikkeling: We investeren veel in jouw groei en die van ons bedrijf. Zodat we beide onze ambities kunnen waarmaken.

• Open werksfeer: Wij willen dat iedereen goed op z’n plek zit. We staan open voor verbetering en feedback. Geen hiërarchie, geen rangen, iedereen is gelijk en jouw mening telt!

• 32 vakantiedagen + extra bijkopen: Je krijgt minimaal 32 vakantiedagen en kunt 5 extra dagen bijkopen.

•Plezier hebben met elkaar: We zorgen elke dag voor plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. We organiseren regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke personeelsuitjes.

Wie zijn wij

Bij de Bolderik zijn we dé specialist in inheemse bloemenzaden. Sinds 1987 zijn we een begrip, opgericht door pioniers in Noord-Holland. In 2023 verhuisden we naar Rijssen, waar we op zand- en veengrond onze nieuwe thuis vonden. Op onze kwekerij telen we maar liefst 250 plantensoorten. We halen ons bronmateriaal verantwoord uit de natuur in samenwerking met Terrein Beherende Organisaties, om vervolgens deze soorten biologisch te vermeerderen met strokenteelt. Bij De Bolderik gebruiken we geen chemische meststoffen of bestrijdingsmiddelen, waardoor onze teelt puur natuur is.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *