De Groene Route

De Groene Route

Datum: 22-08-2020  
Duur: 1 dag

Geen verkoop zaden, wel kunt u na achterlaten van uw gegevens bestellen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

We willen je graag laten genieten van de prachtigste privé-tuinen, creatieve groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel.

Wij inspireren je graag om aan de slag te gaan in de eigen tuin, met verfrissende voorbeelden en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen en groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois!
Ieder jaar organiseren we een aantal open dagen waarop je een zelf gekozen rondje kunt rijden langs diverse deelnemers. Lekker tuinen-struinen en daarna de mooiste planten direct aanschaffen bij duurzaam werkende kwekerijen.

De Bolderik is eind 2017 verhuisd. Inmiddels is de kwekerij weer volledig ingerichten en hebben de vogels, vlinders en bijen ons weer gevonden. Vorig jaar en dit jaar konden wij de koninginnepage bewonderen! Naast de prachtige bloeiende planten, voor de teelten en in de mengselvelden is er dus weer van alles te zien.

U kunt rondkijken op onze kwekerij en eventueel deelnemen aan een rondleiding. Natuurlijk geven we ook advies over onze mengsels en informatie over wilde planten en waarom ze zo nuttig zijn.

Bezoekadres:

Grutteweide 9, 1693HR Wervershoof
Noord-Holland
Open: 11.00-17.00 uur
Website:
http://www.degroeneroute.nl/